Ervaringen

Mijn werkervaringen in de afgelopen jaren is zowel verpleeghuizen, revalidatie, ziekenhuis en Eerstelijns ergotherapie (EEE/Enkelvoudige Extramurale Ergotherapie).

Ik ben  als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn afstudeeropdracht was het verder ontwikkelen van de activiteitenweger. Activiteitenweger is een zelfmanagement instrument om belasting-belastbaarheid in balans te krijgen.

Op 6 oktober 2016 werd de nieuwe richtlijn valpreventie ergotherapeuten geïntroduceerd. Ik heb in de ontwikkelgroep deelgenomen.

Ik heb diverse cursussen gevolgd oa. training CVA cliënten, CVA richtlijn, ergotherapie bij ouderen, PRPP (een instrument om iemands informatieverwerking in kaart te brengen) en de activiteitenweger. Ik ben me aan het specialiseren binnen de ergotherapie op het gebied van de hersenen. Hiervoor heb ik oa. minor braintherapie en cognitieve revalidatie therapeut (CPCRT) gevolgd.

In mijn verleden heb ik bijna 20 jaar als operatieassistent chirurgie gewerkt in diverse ziekenhuizen in binnen en buitenland. Ik heb in 2009 de overstap gemaakt naar ergotherapie.

In mijn laatste jaren als operatie-assistente, ben ik in militaire dienst geweest en heb diverse uitzendingen meegemaakt. Daarnaast was ik toen ergocoach. Het contact met mensen op een operatiekamer heb ik al die jaren gemist en hierdoor werd mijn keuze om de overstap naar ergotherapie te maken duidelijk.

Ik merk, dat ik mijn kennis van hoe letsels worden geopereerd goed kan combineren met de kennis als ergotherapeut.

foto nicole

ervaringen kaart

ervaringen kaart