Medewerkers en ervaring

Nicole Frusch-Venhoek

Mijn werkervaringen in de afgelopen jaren is erg breed in zowel verpleeghuizen, revalidatie, ziekenhuis en Eerstelijns ergotherapie (EEE/Enkelvoudige Extramurale Ergotherapie).

Ik ben  als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn afstudeeropdracht was het verder ontwikkelen van de activiteitenweger. Activiteitenweger is een zelfmanagement instrument om belasting-belastbaarheid in balans te krijgen.

Op 6 oktober 2016 werd de nieuwe richtlijn valpreventie ergotherapeuten geïntroduceerd. Hierbij heb ik deelgenomen aan de ontwikkelgroep.

Ik heb diverse cursussen gevolgd oa. training CVA cliënten, CVA richtlijn, ergotherapie bij ouderen, PRPP (een instrument om iemands informatieverwerking in kaart te brengen) en de activiteitenweger. Ik ben gespecialiseerd binnen de ergotherapie op het gebied van de hersenen/ het brein. Hiervoor heb ik oa. minor braintherapie en cognitieve revalidatie therapeut (CPCRT) gevolgd. Op dit moment breid ik mijn kennis verder uit met Neurorevalidatie van NPI en Parkinsonnet basis cursus.

In mijn verleden heb ik bijna 20 jaar als operatieassistent chirurgie gewerkt in diverse ziekenhuizen in binnen en buitenland. Ik heb in 2009 de overstap gemaakt naar ergotherapie.

In mijn laatste jaren als operatie-assistente, ben ik in militaire dienst geweest en heb diverse uitzendingen meegemaakt. Daarnaast was ik toen ergocoach. Het contact met mensen op een operatiekamer heb ik al die jaren gemist en hierdoor werd mijn keuze om de overstap naar ergotherapie te maken duidelijk.

Ik merk, dat ik mijn kennis van hoe letsels worden geopereerd goed kan combineren met de kennis als ergotherapeut.

foto nicole

Nicole Frusch-Venhoek

Christa de Bruin

Mijn werkervaringen in de afgelopen jaren is erg breed in zowel revalidatie, ziekenhuis en Eerstelijns ergotherapie (EEE/Enkelvoudige Extramurale Ergotherapie). Ook ben ik mede eigenaar geweest van een eerstelijns praktijk.

Ik ben  als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011 samen met mijn collega Nicole.

Laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in belasting/belastbaarheid en vooral bij chronisch pijn en vermoeidheid.

foto Christa

Christa de Bruin

Iris van der Cruijsen

Iris is per 1-8-2021 gestart bij ons in de praktijk.

Ik ben in mei 2021 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie heb ik de kans gekregen om direct het werkveld in te gaan als ergotherapeut. Gedurende mijn opleiding heb ik tijdens verschillende stages ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen in de eerste lijn. Mijn passie voor de eerste lijn kwam al snel door de variatie in doelgroepen en hulpvragen.

Mijn studiejaren heb ik afgesloten met een afstudeerstage bij VC Ergotherapie en ik kijk dan ook erg naar uit om hier te blijven werken en veel ervaring op te doen.

 

foto Iris

Iris van der Cruijsen

Reacties van Cliënten

ervaringen kaart

.

ervaringen kaart