Ervaring

Nicole Frusch-Venhoek

Mijn werkervaringen in de afgelopen jaren is erg breed in zowel verpleeghuizen, revalidatie, ziekenhuis en Eerstelijns ergotherapie (EEE/Enkelvoudige Extramurale Ergotherapie).

Ik ben  als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn afstudeeropdracht was het verder ontwikkelen van de activiteitenweger. Activiteitenweger is een zelfmanagement instrument om belasting-belastbaarheid in balans te krijgen.

Op 6 oktober 2016 werd de nieuwe richtlijn valpreventie ergotherapeuten geïntroduceerd. Hierbij heb ik deelgenomen aan de ontwikkelgroep.

Ik heb diverse cursussen gevolgd oa. training CVA cliënten, CVA richtlijn, ergotherapie bij ouderen, PRPP (een instrument om iemands informatieverwerking in kaart te brengen) en de activiteitenweger. Ik ben gespecialiseerd binnen de ergotherapie op het gebied van de hersenen/ het brein. Hiervoor heb ik oa. minor braintherapie en cognitieve revalidatie therapeut (CPCRT) gevolgd. Verder ben ik geschoold in basiscursus van Parkinson en dus aangesloten op Parkinsonnet. Op dit moment breid ik mijn kennis nog verder uit met Neurorevalidatie van NPI .

In mijn verleden heb ik bijna 20 jaar als operatieassistent chirurgie gewerkt in diverse ziekenhuizen in binnen en buitenland. Ik heb in 2009 de overstap gemaakt naar ergotherapie.

In mijn laatste jaren als operatie-assistente, ben ik in militaire dienst geweest en heb diverse uitzendingen meegemaakt. Daarnaast was ik toen ergocoach. Het contact met mensen op een operatiekamer heb ik al die jaren gemist en hierdoor werd mijn keuze om de overstap naar ergotherapie te maken duidelijk.

Ik merk, dat ik mijn kennis van hoe letsels worden geopereerd goed kan combineren met de kennis als ergotherapeut.

foto nicole

Nicole Frusch-Venhoek

Reacties van Cliënten

ervaringen kaart

.

ervaringen kaart